zaterdag 30 juni 2012

Op naar de volgende aflevering in de medicatiesoap

Er was ooit een balans. Maar medicijnen kennen bijwerkingen. En die kunnen blijkbaar ook ontstaan als je het middel al meer dan een jaar slikt. De eerste bijwerking was het begin van een soap, die waarschijnlijk nog jaren gaat duren. Er zijn drie verschillende artsen die mij medicijnen voorschrijven. Allemaal voor een goed doel. Maar met tien veranderingen in dosering en soort medicatie het afgelopen half jaar, voel ik me zo ongeveer een proefkonijn. De volgende aflevering is het opbouwen van Depakine voor mijn migraine. En oh, de volgende twee afleveringen zijn al geschreven, maar die blijven nog even op de plank liggen, totdat ik in wat rustiger vaarwater ben.9 opmerkingen:

 1. Op een goed vervolg van deze soap dan maar, het moet toch eens goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hemeltje, is er eindelijk nieuws, zijn het drie mysteries en een cliffhanger.
  En bij het plaatje: u wordt een engel ? u ziet aura's ?
  Nu ja. U bent er nog, u schrijft nog, en er komen nog minstens twee afleveringen. Toch een soort van goed nieuws :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ken iemand met Autisme die volledig van ernstige migraine (+ medicatie !) is afgekomen door Tai Chi...!

  probeer het !

  ik heb zelf geen migraine maar wel Asperger en andere ongemakken en die verminderen ook duidelijk door Tai Chi: Chi Kung, 10 Brocaat, 18 Medische Vorm en de 24 Yang Style... en tot slot stokjes training

  in ieder geval nooit bijwerkingen ! zelfs geen (spier)pijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owjee Sok, nu heb ik mezelf verplicht om nog twee afleveringen te schrijven... Ik kan inmiddels vertellen dat de volgende twee stappen genomen zijn en dat het boven verwachting goed gaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yaay, whoah ende geweldig ! "Boven verwachting" klinkt heel goed. Fijn om te horen. Vast nog fijner om te ervaren. Nu nog "rustiger vaarwater", dan kunnen we de "soap" verder volgen :)

  (of was dit de samenvatting?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. How's your vaarwater ? Still no spraakwater :( ?
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sok,

  Ik kan je vertellen dat het met het vaarwater inmiddels goed gaat! De medicijnveranderingen zijn allemaal doorstaan en het gaat goed!

  Het spraakwater is nog niet echt aanwezig, maar ik kreeg ineens een idee voor een blog, dus wie weet...

  Groetjes Aspergermeisje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vreselijk al die pillen maar steeds moeten proberen, ben er zelf helaas ook maar al te bekend mee. Ik heb zelf ook een blog waar ik over mijn ervaring schrijf maar die is wel in het Engels. Via mijn profiel wel te vinden denk ik.

  Helaas moet jejezelf als proefkonijn opstellen, steeds maar weer ~6 weken door een zee van troep en kijken of het werkt, zo niet adfbouwen en de volgende tot er iets is wat wel goed werkt. Ik geef het af en toe al op en neem gewoon niets.

  Sterkte en hopelijk vind je het juiste pilletje!

  BeantwoordenVerwijderen